Foto: Tuzlanski.ba

Uz mnogo muzike i zabave, sinoć je ispred Doma Armije u Sarajevu otvoren Coca-Cola pop-up store u kojem će do 22. avgusta svi ljubitelji Coca-Cole moći kupiti autentične Coca-Coline odjevne predmete te modne i druge dodatke.

Radnja će biti otvorena svaki dan od 10-20 sati, a svaka kupovina donosi vam na poklon i specijalno dizajniranu bocu Coca-Cole s vašom fotografijom. Pored odličnog šopinga, sve koji posjete radnju svakog dana očekuje i zanimljiv zabavni program kao i niz drugih iznenađenja. Tako će svaki dan roditelji sa djecom moći zaigrati „Čovječe ne ljuti se“ ili oslikati lice, a tu su i kutak za crtanje i Play Station.

Coca-Cola Pop-up Store002-20150815Kao i uvijek, Coca-Cola se trudi dovesti najveće atrakcije i zabavu u Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu. Ovaj put je to Pop-up store sa raznovrsnim programom i zabavom za sve posjetioce. Sigurni smo da će građani Sarajeva, ali i turisti, pronaći neku sitnicu za sebe te da će se u narednih osam dana dobro zabavljati i uživati u programu koji smo im pripremili“ istakla je Lejla Zorlak, predstavnica The Coca-Cola Company franšize za Bosnu i Hercegovinu.

Coca-Cola Pop-up Store ove godine obilazi Evropu povodom proslave 100. rođendana legendarne staklenke koja je inspirisala brojne umjetnike, modne dizajnere, slikare i muzičare. Radnja je već obišla Budimpeštu, Beč, Varšavu, Sofiju i Beograd, a sada je i u Sarajevu.

Za svakodnevna dešavanja i više informacija o prodavnici posjetite Facebook event stranicu http://CokeURL.com/popupsarajevo.

Detaljan program Coca-Cola Pop-Up radnje pogledajte u nastavku.

14. 08.2015. godine – Welcome Party

15.08.Veče profesionalnog šminkanja - Posjetioci Coca-Cola Pop Up radnje imaće priliku da se od 20 sati druže sa profesionalnim šminkerima koji će dati najbolji savjet kako da odjeću, nakit i dodatke koji se mogu kupiti u Coca-Cola radnji uklope kako bi upotpunili svoj izgled.

16.08. X Factor: Tarik i Adnan - Iako nisu pobijedili, finalisti X Factora, Tarik i Adnan su sigurno najomiljeniji učesnici ove emisije. Zato vas pozivamo na mini koncert, druženje i mnogo zabave. Jedna mala zanimljivost: najavni jingle za Pop-up radnju u Sarajevu su snimili upravo njih dvojica.

17.08. Noć sa filmskim zvijezdama - Uvijek ste se pitali kako Merlin i Elvis izgledaju uživo. Sa njima, ali i mnogim drugim poznatim filmskim zvijezdama ćete se moći družiti upravo u ponedjeljak.

18.08. Disco DJ i koktel night - Ako ste ljubitelj dobre klupske muzike i koktela, onda nemojte propustiti ovu veče. DJ Jasmina će napraviti odličnu atmosferu, a kokteli su neizostavni u vrućim ljetnim noćima.

19.08. Veče sa likovnim umjetnicima

20.08. Fashion Night - Još uvijek niste sigurni kako kombinovati naše odjevne predmete? Organizujemo modnu reviju na kojoj će modeli će nositi odjeću i dodatke iz pop-up radnje te riješiti vaše dileme.

21.08. X Factor: Amel Ćurić - Pobjednik muzičkog šou programa X faktor sprema pravu poslasticu od koncerta za sve prisutne. Zato obavezno dođite.

22.08. Dancing and Goodbye Party - Dođite da zajedno zaplešemo i pozdravimo odlazak Pop-up radnje iz Sarajeva.