Novi udžbenici sa poslovno – informatičkom tematikom
Foto: Tuzlanski.ba

U izdanju Centra za poslovnu edukaciju (CPe) Tuzla, ovih dana u prodaju su puštena dva udžbenika iz oblasti poslovno – informatičkog osposobljavanja.

Knjige leftor Tako potrebni za razumijevanje i bolje izvršavanje svakodnevnih uredskih poslova, udžbenici su odličan osnov za one koji žele da se upoznaju i nauče osnove, ali i unaprijede tehnike korištenja nekih od najpopularnijih Windows aplikacija.

Prvi udžbenik „Napredno korištenje uredskih aplikacija" je zajedničko autorsko djelo Snežane Rajačić dipl.inž.kibernetike i Mehmeda Latifagića dipl.inž.elektrotehnike. Udžbenik korištenjem praktičnih primjera obrađuje teme naprednog korištenja Word, Excel i Power Point aplikacija.

Drugi udžbenik sa naslovom „Baze podataka – MS Access" autorski potpisuje Mehmed Latifagić. Cilj udžbenika je čitaoca upoznati sa osnovama korištenja i razumijevanja baza podataka, takođe sa korisnim praktičnim primjerima.

Navedeni udžbenici su svojevrstan nastavak prošlogodišnjeg „Priručnika za informatičke početnike", istih autora, koji je prodat u preko 4.000 primjeraka.

Lako čitljivi, dinamični i zabavni tekstovi će vam približiti i pojednostaviti korištenje navedenih aplikacija. Obzirom na tretitanu tematiku, količinu prezentiranih informacija i primjera, udžbenici su cjenovno izuzetno peilagođeni vremenu u kojem živimo.

„Napredno korištenje uredskih aplikacija" možete nabaviti po cijeni 17,50 KM, a udžbenik „Baze podataka – MS Access" po cijeni od svega 10,00 KM.

Kada ove uporedimo sa cijenama drugih autora i izdavača jasno je da su vrijedne kupovine, naposlije i zbog dugogodišnjeg iskustva pomenutih autora u korištenju ovih aplikacija.

Po navedenim cijenama udžbenike možete nabaviti u on line knjižari knjiga.ba prateći linkove u nastavku:

http://www.knjiga.ba/Napredjno-koristenje-uredjskih-aplikacija-Wordj-ExcelPowerPoint_K8418.html

http://www.knjiga.ba/Baze-podjataka-MS-ACCESS_K8417.html

Sponzorisano / Tuzlanski.ba