Novi snimak obračuna zbog kojeg je hapšen Buba Corelli: “Dobro je, eto murije”
Foto: Tuzlanski.ba

U međuvremenu se na društvenim mrežama pojavio novi snimak sukoba koji je uznemirio građane ovog naselja.

Amar Hodžić, poznatiji kao reper Buba Corelli jučer je, nakon što je prenoćio u policiji, pušten da se brani sa slobode.

On je, zajedno sa rođakom Omarom Curićem, bio uhapšen nakon masovne tuče, a zatim i pucnjave koja se prekjučer dogodila u sarajevskom naselju Stup.

U tom sukobu dvije osobe su zadobile povrede, a Curić i Hodžić su privedeni zbog sumnje da su učestvovali u događaju koji ima obilježje krivičnih djela izazivanje opće opasnosti, nanošenje teških tjelesnih povreda, te nasilničko ponašanje i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i municije.

Nakon što je pušten iz policije, advokat Bube Corellija Zlatko Ibrišimović izjavio je za medije da će on u ovom slučaju “najvjerovatnije biti svjedok”, te ponovio ono što je Hodžić rekao neposredno nakon incidenta, odnosno da “se našao u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu”.

U međuvremenu se na društvenim mrežama pojavio novi snimak sukoba koji je uznemirio građane ovog naselja. Na snimku se vidi da je na mjestu događaja bilo prisutno šest osoba.