JKP Pannonica: Uvođenje sedmičnih ulaznica na zahtjev brojnih gostiju i turista
Foto: Tuzlanski.ba

Uprava kompleksa Panonskih jezera nedavno je donijela odluku koja se odnosi na prodaju sedmičnih ulaznica. Nakon što su nam čitatelji skrenuli pažnju, na nekoliko nelogičnosti povodom same odluke, stiglo je i objašnjenje Uprave JKP Pannonica doo Tuzla, koje prenosimo u cijelosti:

panonska-patrolllla

"Sedmična ulaznica (odnosi se samo na kategoriju redovnih ulaznica, cijena sa izradom kartice je 20 KM, uključen PDV) je uvedena na zahtjev gostiju i pojedinih motela i drugih smještajnih kapaciteta koji žele svojim gostima priuštiti lakši i jeftiniji boravak na Panonici, pogotovo onih gostiju koji dolaze u naš grad i ostaju duži period. Naravno, mogu ih kupiti i svi ostali gosti i odnose se samo na kategoriju dnevne redovne ulaznice čija je cijena 3 KM. One im omogućavaju neograničen broj dnevnih ulaza da bi mogli odlaziti u grad, ili za jutarnje i popodnevne boravke na jezerima, odlaske u šoping, ručak,...itd.

panonika-panoramaaaa

Kupovinom ovih ulaznica za višestruke ulaze, lako je izračunati uštede i ulaze bez čekanja za kupovinu dnevne ulaznice koje važe samo za jedan ulazak... Isto tako, ostaju u prodaji mjesečne ulaznice za sve tri kategorije gostiju koje omogućavaju znatne uštede kroz mogućnost višestrukih ulaza bez čekanja u redovima za kupovinu dnevnih ulaznica (redovna 40 KM, povlaštena 15 KM, dječija/do 7 g./ - 15 KM i troškovi izrade kartica 2 KM, uključen PDV)." saoptili su iz Uprave JKP Pannonica doo Tuzla.

panonska-patrolaaa233