Buran vikend u Domu: Petak odlična svirka, subota Party!
Foto: Tuzlanski.ba

Za nadolazeći vikend u Klubu Palma (Dom Mladih Tuzla) najavljuje se odličan program koji garantuje provod za sve ljubitelje alternativnijih, urbanih muzičkih žanrova.

dom-oktobar-najava1

U petak 18.11.2013, pozornica Doma je rezervisana za energičan nastup rock band-a GUMP koji nam u Tuzlu dolaze iz Hrvatske, promovirajući svoj debi album "2013" koji je izdat pod etiketom Dallas Records-a. Osvojili su nagrade za najperspektivniji bend na zaprešićkom Demo festu, a finalisti su i HR Demo kluba 2011. U decembru 2011. godine na takmičenju u Hard Placeu, Lord Bishop iz konkurencije deset bendova proglasio ih je najboljima i pozvao na svoju ljetnu evropsku turneju. Prvi singl bila je pjesma Dio neba, koja je ovih dana dobila i novi zvuk / video u remix projektu Ivana Pereprozore u produkciji Branka Vrdoljaka, dok je novi aranžman uradio Vlado Podany.

Nakon odličnog otvaranja party sezone, ove subote 19.10.2013 je na programu druga po redu AUDIOREVIJA, na kojoj će nastupati domaća, ali vrlo kvalitetna postava DJ-eva u sastavu: BONJASKY / Sarajevo, BORG & SIVA. Još jedna novost, pored poboljšanog light & sound ugođaja jesu atraktivni kokteli koji su od sada svake subote dostupni za sve posjetioce Doma.

ULAZ NA OBJE NOĆI JE BESPLATAN!

Više informacija potražite uvijek na www.palmaclub.ba

Dobrodošli!