BKC Tuzla: ''Dođite na terapiju'' - počela prodaja ulaznica za predstavu "Ja, mahalac" (VIDEO)
Foto: Tuzlanski.ba

 Slogan predstave "Dođite na terapiju" u potpunosti odgovara efektu koji ova kreacija ostavlja na publiku...

ja mahalac

Iz produkcije "Filter" najavljuju da će najveći pozorišni hit ove godine u BiH, predstava "Ja, mahalac" autorice Indire Kučuk-Sorguč u režiji Mirele Trepanić, igrati ponovo pred tuzlanskom publikom. Predstava će biti prikazana u velikoj dvorani BKC Tuzla u subotu 11. januara 2014. godine sa početkom u 20,00 sati.

"Ja, mahalac" je odmah nakon premijere u Sarajevu igrao u Tuzli pred prepunim auditorijem Bosanskog kulturnog centra. A nakon toga slijedelo je još 30 izvedbi za koje se tražila ulaznica više u BiH i Regiji. Kruna ovog velikog uspjeha desila se u sarajevskoj Skenderiji gdje je "mahalanje" privuklo više od šest hiljada posjetilaca.

„Ja, mahalac" je muški pogled na problematiku shizofrenih međuljudskih odnosa s akcentom na specifičnostima bh. mentaliteta. On na provakativan i duhovit način tumači današnje ljubavne odnose i kritizira pomodarstvo, primitivizam, pokondirenost, siromaštvo duha, materijalizam i druge fenomene naše svakodnevnice.

Generalni partner predstave je Stock BH. A ovlašteni auto prijevoznik ekipe "Ja, mahalac" je Guma Pro s vozilom Renault Fluence.

Slogan predstave "Dođite na terapiju" u potpunosti odgovara efektu koji ova kreacija ostavlja na publiku.

Ulaznice po cijeni od 10 KM za predstavu „Ja, mahalac" možete kupiti u Marketing službi BKC Tuzla ili kod Seje & Vilija na korzu. Informacije i rezervacije na kontakt tel. 035/311 070.