Ponedjeljak, 5. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Zbog njegovog poteza na fotkanju, poručuju joj jedno: Razvedi se!

Preuzmite sliku

Popularno

Od sada će spavati na terasi.

TikTok video, pregledan više od dva miliona puta, pokrenuo je veliku debatu na društvenim mrežama nakon što su korisnici ove društvene mreže osudili muža koji je od svoje žene zahtjevao da uvuče stomak dok su se fotografisali.

„Kada se slikate, a on vas podsjeti da uvučete stomak“, stajalo je u naslovu video klipa, na kojem se vidi kako muž tapka po ženinom stomaku kao znak da ga uvuče.

„Cijenim to, ali da li se u isto vrijeme ljutim na njega što je to uradio?“ napisala je TikTokerka Sara u opisu videa, zajedno sa emodžijima koji umiru od smijeha.

Komentatori su bili podjeljeni oko muževljevog postupka, raspravljajući o tome da li njegov potez bio uvredljiv ili koristan.

@sairaayan__I appreciate it but at the same time do I get mad at him for doing that?😂😂

♬ super freaky girl x luxurious – xxtristanxo

„Moj muž često to radi jer zna da ću se osvrnuti na fotografije i da ću se žaliti da mi se ne sviđaju“, rekla je pratiteljka, braneći potez muža.

„Ne… čak i da ga pitam da to uradi, njegov odgovor bi trebalo da bude: ZAŠTO? LIJEPA SI!“ prekorio je drugi ovaj postupak. „Zašto biste dozvolili da bilo ko podstiče tako nešto?“

Međutim, Sara se zauzela za svog muža u komentarima, rekavši da zna da bi se sigurno žalila na sliku da je on nije podsjetio da uvuče stomak.

„U braku smo 2 godine i on je moj najbolji prijatelj“, rekla je. „On zna da ću mrzeti sliku ako na njoj budem izgledala strašno naduto.“

„Rekla sam mu da me podsjeti ako zaboravim da uvučem stomak“, nastavila je Sara. „Bukvalno sam više nego u redu sa tim, ali izuzetno cijenim to što ste svi stali u moju odbranu”, zaključila je.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,