Ponedjeljak, 20. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Zauzet videoigricama: Zamijenila sina lutkom pa dala mužu da ga pričuva

Preuzmite sliku

Popularno

Jedna je mama privukla brojne komentare objavivši na YouTubeu video urnebesne podvale koju je namjestila suprugu.

Naime, nekoliko dana prije kupila je vrlo realističnu lutku, koju je ‘podmetnula’ suprugu umjesto njihova sina, a njemu je trebalo čak 20 minuta da to primijeti.

Kristy Scott, mama koja je podijelila video, kaže da se njezin suprug Desmond satima zna zabavljati video igricama, do te mjere da uopće nije svjestan ničega što se događa oko njega.

Kako bi provjerila svoju teoriju, kupila je realističnu lutku, s tim da nimalo ne nalikuje njihovom sinu, pa je ono što se dogodilo još smješnije.

Međutim, obukla je lutku u odjeću svog sina i zamotala ju u dekicu, te stavila na glavu kapu, da zamaskira prijevaru. Potom je pričekala da se njen suprug potpuno zanese u igrice prije nego ga je zamolila da pričuva sina i stavila mu zamotanu lutku u krilo.

Kristy kaže da je Desmond držao lutku punih 20 minuta prije nego što je primijetio da nešto ne štima. Ne spuštajući pogled,  samo je uzeo lažnu bebu u krilo i nastavio zuriti u ekran sa slušalicama na ušima.

Nakon otprilike 20 minuta, Kristy pita Desmonda: ‘Dušo, jesi li još uvijek dobro? Pogledaj svog sina’ i on tada prvi puta u tih 20 minuta spušta pogled prema ‘djetetu’.

U videu koji su zajedno podijelili vidi se kako je odjednom potpuno šokiran i uz dozu histerije odgovara: ‘Ne, ovo nije stvarno?! Čije je ovo dijete?!’, bacivši šokirano lutku na sofu.

Video je vrlo brzo prikupio više od dva miliona pregleda, a u jednom od komentara neko je napisao kako je Kirsty propustila izvesti najbolji dio trika: Mogla je ušetati u sobu sa sinom na rukama i razgovarati sa suprugom koji je uvjeren da čuva njihovo dijete.

– Gledao sam ovo nekoliko puta iznova, tatina reakcija je doista urnebesna – napisao je jedan od komentatora, u nizu onih koji pišu da su se rasplakali od smijeha.

U video prilogu u kojem su ispričali kako je došlo do ove podvale, Kirsty je puna riječi  hvale za svog supruga, koji je inače dobar suprug i vrlo predan tata dvojice sinova. On se, pak, uvijek od srca nasmije njezinom podvalama i priznaje da je ova jedna od – maestralnih. Kirsty je tačno znala da se dok igra igrice potpuno izgubi i da neće primijetiti da ne drži u rukama sina. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , , ,