Subota, 31. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Urnebesnu crnogorsku reklamu protiv korone u dva dana pogledalo 100 hiljada ljudi

Preuzmite sliku

Popularno

Promotivni video iz Crne gore koji ukazuje na važnost preventivnih mjera u borbi protiv korone postao je hit na društvenim mrežama.

Na snimku vidimo kako jedna crnogorska porodica ruča za stolom ispred kuće, a baka s vizirom štrika pokraj njih.

Majka i kći govore ocu o kćerinom novom dečku, a majka ga pritom hvali: “Iz dobre kuće, baš fin momak, pravilno nosi masku, pere i dezinficira ruke.”

Nakon toga kći ocu pokazuje sliku mladića s maskom, a on komentira: “Zgodan je, ali nemoj da ti priđe bliže od dva metra.”

Na kraju reklame vidimo romantičnu večer u automobilu, a kad mladić skine masku i krene prema djevojci, ona ga pošprica dezinficijensom, a zatim se otkriva da u autu uopće nije ona, već njen prerušeni otac.

Promotivni video osvanuo je na YouTube kanalu The Books of Knjige, a navedeno je da je snimljen pod pokroviteljstvom Svjetske zdravstvene organizacije.

Video je u samo dva dana dobio preko 100 hiljada pregleda, a brzo se počeo širiti društvenim mrežama čiji su korisnici oduševljeni.

“Ovo mi je dan uljepšalo”, “Najbolja reklama ikad”, “Hahahahah, pa spržih se kavom”, “Meni je ovo genijalno. Smislili svoje, prilagođeno njihovom mentalitetu, okrenuli na zezanciju. Reklama koje ćeš se sigurno sjetiti”, “Dugo ne vidjeh jaču reklamu, ne hit, hitčina”, bili su samo neki od komentara. (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,