Subota, 18. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

U zatvor zbog seksa na plaži? (VIDEO)

Preuzmite sliku

Popularno

Par turista je izazvao bijes prolaznika jer su imali seks na plaži usred bijela dana.

Vinai Jitmung je snimio muškarca bez majice i jednu plavušu na Koh Samui ostrvu. Žena i muškarac su razmjenjivali nježnosti pored puta, a muškarac je na kraju legao na svoju ljepšu polovinu. Šokirani učesnici u saobraćaju vidjevši ovu scenu okretali su glavu u suprotnom pravcu, a na kraju je pored para sjeo i jedan pas lutalica.

Ovaj događaj je izazvao bijes javnosti, jer se dogodio samo dan nakon što je par ruskih turista uhapšen i kažnjen zbog iste stvari. Sada i ovom paru prijeti hapšenje kada ih identifikuje tajlandska policija.

“Ovo je odvratno. Svako može da ih vidi i oni ne pokušavaju to da sakriju. To je strano smeće”, rekao je Vinai Jutmung, tvorac snimka.

Ljudi koji su vidjeli ovaj snimak na internetu zahtijevaju da se ovaj par uhapsi, prenosi “San”. “Treba da budu uhapšeni jer su uvrijedili našu kulturu”, glasi jedan od komentara.

Ruski par koji je već uhapšen nakon što su uhvaćeni bez odjeće kako pokušavaju da imaju seks, kažnjen je sa 25 eura. Oni su demantovali da su pokušali da imaju seks, već su istakli da su ga samo simulirali uz muziku iz automobila.

Kasnije su im ušli u trag i optuženi su za javnu nepristojnost, prenosi “San”. Portparol policije Ko Samui, kaže da su upoznati sa snimkom ali da još uvijek nisu pronašli muškarca i ženu sa snimka.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,