Petak, 23. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Svi dijele video koji je oličenje ljubavi, dok ne shvate šta se stvarno dešava

Preuzmite sliku

Popularno

Mladić se prišunjao djedu iza leđa i snimio nesvakidašnju scenu za koju su mnogi pomislili da je oličenje bezgranične ljubavi koja traje cijeli život.

Ljudi su počeli masovno da je dijele na društvenim mrežama, a onda su shvatili da ovo nije samo ljubav, već i strast koja se očigledno nikad nije ugasila.

Jedno je sigurno. Ovo nije sladak video srednjovječnog para. Djed prvo razgovara sa bakom, a onda ona ustaje da bi joj grudi bile u fokusu kadra. Kad se to dogodi, djed odjednom neumorno kreće da joj ljubi grudi sve dok se telefon ne ugasi.

“Morao sam dva puta da pogledam”, “Mislila sam da će ovo biti čista ljubav, kad ono – ljubljenje grudi preko ekrana” – samo su neki od komentara razočaranih ljudi, koji su se nadali da će dobiti potvrdu da prava ljubav postoji i ne gasi se ni pod stare dane.

Ipak, važno je što smo svjedoci činjenice da ne mora nužno da se ugasi ni strast. Iako nam je teško palo da tome svjedočimo i poslije spoznaje onoga što se na klipu stvarno dešava nam nije svejedno. (noizz.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,