Ponedjeljak, 8. Marta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Pripremite maramice: Božićna reklama koju je napravio Disney će izmamiti suze i radost

Preuzmite sliku

Popularno

Iako do Božića ima još nešto manje od 50 dana, pripreme su već počele.

Tako je Disney objavio božićni video koji slavi 40-godišnje partnerstvo s dječjom dobrotvornom organizacijom Make-A-Wish kroz dirljivu porodičnu priču.

Video prikazuje djevojčicu 1940. kako dobiva od oca na poklon Mickeyja, a upravo on postaje dio njihova života i ljubavi kroz naredna desetljeća. Djevojčica postaje majka i baka koja se skrbi za svoju unuku i njoj daje Mickeya. Međutim tu se priča malo komplikuje kako unuka odrasta.

Disney kroz ovu reklamu oglašava da svakom kupnjom vintage Mickeya dio prihoda odlazi dobrotvornoj organizaciji Make-A-Wish, kao i skidanje pjesme Love is A Compass, od koje će se donirati sav prihod. . Svake godine Mickey simbolizira Lolino djetinjstvo i današnju vezu s unukom, što u konačnici nadahnjuje svečano iznenađenje na božićno jutro.

Kako bi proslavio temu svečanih porodičnih tradicija, Disney potiče obožavatelje da na Facebooku, Instagramu ili Twitteru podijele vlastite prošlosti i sadašnje svečane uspomene pomoću #LoveFromDisney.

Za svaku podijeljenu posebnu uspomenu Disney će donirati 1 dolar za Make-A-Wish organizaciju.

– Božić je vrijeme darivanja, prisjećanja starih uspomena te stvaranja novih i drago nam je što ćemo predstaviti ovu svečanu kampanju koja podržava našeg dugoročnog dobrotvornog partnera Make-A-Wish. Cilj nam je bio ispričati univerzalnu priču koja nadahnjuje kroz teme porodice, ljubavi i posebnih prazničnih tradicija. Nadamo se da će ljubitelji Disneya uživati ​​u kratkom filmu – rekla je Tasia Filippatos iz Disneya. (24sata.hr)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Insert Montage (@insertmontage)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,