Ponedjeljak, 29. Maja 2023.
Tuzlanski.ba logo

Postala hit na TikToku: Vježbala razgovor za posao, nije shvatila da se uključila u sastanak…

Preuzmite sliku

Popularno

Tiktokerka Chaylene Martinez na toj je društvenoj mreži ispričala kako se prijavila za posao stjuardese u jednoj zrakoplovnoj tvrtki, no krenulo je po zlu i prije samog razgovora za posao. 

Naime, Chaylene je nazvala prijatelja kako bi joj pomogao pripremiti se za razgovor, no nije primijetila da joj je kamera za sastanak upaljena te da su njeni potencijalni poslodavci čuli njen razgovor s prijateljem.

@chayjordan_ def not getting the job. sorry skywest #hireme #flightattendant #skywestairlines @SkyWest Airlines ♬ original sound – chayjordan_

“Ovo su najguplja pitanja za posao koje sam ikada u životu pročitala”, rekla je između ostaloga Chaylene. Kasnije je pogledala u ekran i shvatila kako se snimala cijelo vrijeme i poslala snimak kompaniji.

@chayjordan_why did i not think this through. someone hire me fast before i get fired

♬ 5 star nicki minaj verse – n

“Au, ne! Tako mi je žao, nisam shvatila da se snima. Vježbala sam, oprostite”, izvinjavala se, no na kraju nije dobila posao stjuardese, a njen video ubrzo je postao viralan. Tako je i njen sadašnji poslodavac saznao kako je Chaylene u potrazi za novim poslom.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje