Petak, 1. Jula 2022.
Tuzlanski.ba logo

Porodični incident: Pronašla kćerku u noćnom klubu, a onda je za kaznu kaišem tukla do kuće

Preuzmite sliku

Popularno

Jedna tinejdžerka zauvijek će pamtiti noćni izlazak u klub u kojemu je doživjela pravu noćnu moru kad joj se usred njene zabave s ekipom na vratima diskoteke pojavila razjarena majka.

Gospođa je, ugledavši kćer, odmah reagovala i ispratila je iz kluba udarajući je više puta kaišem što je neko od očevidaca snimio mobitelom i objavio na društvenim mrežama, piše portal Libero.

Video je dospio i do televizijskih postaja, a portal navodi kako je do porodičnog incidenta došlo u peruanskom gradu Pacasmayu. Tinejdžerka navodno od roditelja nije dobila dopuštenje za odlazak u provod što ju je skupo koštalo. Majka je, piše Libero, i dodatno podivljala, jer ju je zatekla u ispijanju piva.

Video je završio i na YouTube-u, a među brojnima koji su ga komentirali bilo je najviše pobornika majčinog poteza. Gotovo svi su stali na njenu stranu uz glavnu poruku kako mladi moraju poštovati roditelje, jer ih oni samo žele izvesti na pravi put i odgojiti u dobre ljude.

“Možda je izvana djelovala bijesno, ali toj je majci srce bilo slomljeno. Zasigurno je strahovala da će se njenoj ljubimici nešto loše dogoditi”, napisala je, između ostalih, jedna komentatorica. Dakako, bilo je i onih koji nisu blagoslovili majčinu edukativnu mjeru, ponajprije smatrajući kako je svojim potezom kći izvrgla ruglu, te je ponizila pred njenim društvom.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,