Subota, 4. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Pogledajte snimak Beograda koji će vas u isto vrijeme fascinirati, ali i izazvati jezu

Preuzmite sliku

Popularno

Koliko ste spremni da žrtvujete da bi napravili dobru fotku ili snimak? Profesionalci bi vam rekli da ne postoje granice, međutim kad vidite ovakav snimak, u istom trenutku vas zabole i glava i stomak.

Na društvenim mrežama je viralan snimak dvojice momaka koji su se popeli na sam vrh mosta na Adi, odakle su pustili dron i snimali, ali i koristili selfi stik, kojim su hvatali kako okolinu tako i druge dijelove Beograda.

I zaista, snimak je zaista efektan, ali… nismo sigurni da bilo ko može da pogleda ovih nekoliko minuta, a da ne pomisli kako je ovo više nego opasno.

U jako kratkom vremenskom roku ovaj video je dobio više desetina hiljada pregleda. Međutim, komentari su pomiješani, dok se hvali umeće, ipak se i kritikuje ponašanje ovih mladića.

„Onesvjestiću se!“; „Stomak me je zabolio nakon gledanja ovog videa, zašto vam život nije mio?“; „Sreća pa nismo zanimljivi nekim terorističkim organizacijama, pošto je nivo obezbjeđivanja mostova ravan nuli“; „Ja ne znam kako su se popeli, al ja sam se odsjek’o“, samo su neki od komentara ljudi na tviteru.

Ipak, jedan komentator je možda najviše poentirao sa izjavom – „Nadam se da će postaviti vrh pilona uskoro jer sudeći po unutrašnjosti šahta za servisne stepenice, ovi momci nisu prvi koji su se peli na vrh“.

Naravno da u ovakvim situacijama bi trebalo obezbjeđenje ili policija da odreaguju i spriječe bespotrebno pentranje, ali i svjesni smo da će se uvek naći entuzijasti poput ove dvojice, koji će se izvući i uraditi nešto ovako. Makar da ne stradaju uludo, kad imaju više sreće i pameti, postavka pilona je očigledno obaveza. (Citymagazine.danas.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: ,