Petak, 1. Jula 2022.
Tuzlanski.ba logo

Pas se utapao u hladnom bazenu, potez petogodišnjaka oduševio je sve

Preuzmite sliku

Popularno

Nadzorna kamera porodične kuće u Argentini snimila je dramatičan trenutak u kojem je petogodišnji dječak spasio od utapanja dvomjesečno štene. 

Na snimci se vidi kako štene njemačkog ovčara gleda u svoj odraz u bazenu prije nego što je izgubio ravnotežu i upao u vodu. Psić se pokušao izvući iz vode no nije uspio te se snimka prebacuje na dio kada bespomoćna životinja pluta nasred bazena.

@pazcingolani

tik tok me lo eliminó💔💔💔 aca va devuelta

♬ sonido original – pachu cingolani

U tom trenutku bazenu prilazi dječak koji je ugledao svog kućnog ljubimca te nije dvojio ni sekunde. Uskočio je u vodu i dovukao do ruba bazena psića. Nakon toga do bazena je dotrčala i jedna žena koja je izvukla dječaka sa štenetom iz vode.

Iako se incident dogodio u julu 2021. godine, sada je postao viralan na TikToku nakon što ga je objavila njegova sestrična. Dosad je, naime, pregledan više od četiri miliona puta.

@pazcingolani Responder a @morezerbino ♬ Yellow – Coldplay

– Pas je danas zdrav i sretan – napisala je ona uz snimku te je otkrila da se pas utapao 15 minuta te da mu je temperatura tijela pala na samo 5 stepeni.  Objavila je i snimak osam mjeseci nakon događaja na kojoj su pas i njegov maleni heroj.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,