Četvrtak, 28. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Otkrivanje spola bebe pošlo po zlu: Otac ispalio top s konfetima u međunožje, a djevojčica plakala jer ne želi brata

Preuzmite sliku

Popularno

Trenutno je hit na društvenim mrežama objavljivati snimke otkrivanja spola bebe, a Gemma Bayliffe Newby objavila je na YouTubeu snimku kako to izgleda u njenoj porodici.

Topovi s konfetima za otkrivanje spola djeteta zapravo funkcionišu jako jednostavno: gornji kraj odvrnete i konfeti polete u zrak. Ako su plave boje bit će dječak, a ako su pak roze bit će djevojčica.

Međutim, kod ove je porodice sve pošlo krivo. Na snimci vidimo tatu i kćer, koji izgledaju spremni otkriti spol bebe koju iščekuju. Tata je pokušao ispucati konfete it topa, a Gemma, ne pomišljajući da bi nešto moglo poći po zlu, pustila je plave i bijele balone pa se kćer počela veseliti dok se otac još borio s topom. 

Nije mogao ispucati top pa ga je okrenuo u rukama, koji je tada iznenada proradio i ispalio mu plave konfete u međunožje. Previjao se po podu od bola, a kći je umirala od smijeha. Kad se pribrao objasnio joj je da plava boja znači da će dobiti brata, na što je ona odmah počela plakati. “Ne želim brata, htjela sam sestru”, plakala je i suznih očiju potrčala majci. (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,