Subota, 23. Septembra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Obućar razočaran podijelio video na Facebooku: “390 ste platili poštarinu, evo vama 500 nazad…”

Preuzmite sliku

Popularno

Obućari se u svom poslu susreću sa raznim situacijama, pa i onim kada jednostavno ne žele primiti ono što im njihove mušterije donesu. Jednu takvu situaciju na svojoj Facebook stranici podijelio je obućar Gagac iz Niša.

Naime, kako i sam opis u videu glasi; Neočišćenu obuću ne primamo na popravku, ovoga puta mušterija je poslala par Nike patika, ali u stanju koje obućar nije htio primiti, piše Tuzlanski.ba.

“Poštovane mušterije, evo opet jedne neprijatne situacije. Otvaramo pakete, brza pošta. Patike poslate za popravku vazdušnih džonova. Naravno nećemo da imenujemo gospodina, neka se sam prepozna, pa ako misli da je uredu neka se javi”, počinje vidno razočaran.

390 ste gospodine platili poštarinu, evo vama 500 nazad i ja ću da platim poštarinu. Neočišćenu i mokru obuću ne primamo na popravku”, dodao je.

Također, obućar je snimio policu na kojoj stoje ranije poslate patike, od strane drugih mušterija, govoreći da je to primjer kako se donose patike na popravku.

“Opet ponavljam imam najbolje mušterije na svijetu. Sve uredno, sve čisto. Milina. Za sve ostale koji misle da mogu slati prljavu obuću, zbogom“, zaključio je na kraju videa.

Snimak je za samo tri dana sakupio preko 5 hiljada reakcija. Jedni su bili na strani obućara, dok su drugi komentarisali kako pretjeruje.

“Dobro majstore, slažem se da treba da bude očišćena obuća, ali morate uzeti u obzir da je to nošena obuća. Pa vi ste obućar, a ne hirurg”, “Zamislite kada bi svaki poslao prljavu obuću, pa čovček bi svaki dan samo radnju morao čistiti,a ne da odradi obuću”, Opšta kultura. Operi, očisti obuću….. To je ogledalo čovjeka. Čista, uredna i oprana odjeća, čiste i uredne cipele, patike! Živ i zdrav bio dobri čovječe”, neki su od komentara.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,