Utorak, 21. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nevjerovatno: Osmogodišnjakinja spasila mlađeg brata od otmićara (VIDEO)

Preuzmite sliku

Nadzorne kamere obližnjeg supermarketa snimile su nevjerovatne trenutke!

U malenom gradiću Sprague u američkoj saveznoj državi Washington, troje je djece jedne sunčane nedjelje doživjelo jedan od najstrašnijih dana u svom životu.

10-godišnji Brendon, njegova osmogodišnja sestra Delicija i njihov 22-mjesečni brat Owen igrali su se sami u parku u blizini kuće njihove dadilje, kada im je prišao čovjek sa zlim namjerama.

Nadzorne kamere obližnjeg supermarketa snimile su nevjerovatne trenutke koji su uslijedili. Muškarac je iz vedra neba uzeo najmlađe dijete, bebu Owena, i počeo s njim u rukama trčati prema obližnjem naselju. Ali, Owenova sestra je tada odlučila preuzeti stvar u svoje ruke i ne dozvoliti mu da naudi njenom malenom bratu.

Osmogodišnjakinja je počela trčati najbrže što može za otmičarem, a putem je glasno vrištala i svima okolo vikala da su joj oteli brata i da se događa nešto strašno.

“Djevojčica je trčala ulicom i vrištala najjače što može”, kazala je jedna od žena kao svjedok.

Delicijino vrištanje alarmiralo je dvojicu tinejdžera koji su se tamo našli. Odmah su se pridružili potjeri kriminalca. Muškarac je naposljetku morao odustati od svog nauma i malenog Owena spustiti je na tlo na praznom parkingu, a zatim se sam dao u bjekstvo.

Da Delicija, Brendon i dvojica mladića nisu reagovali, ko zna šta bi se ovoj bebi dogodilo.

Iako je osumnjičeni još uvijek u bjekstvu, maleni Owen sada je na sigurnom.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,