Nedjelja, 1. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Napravio nesvakidašnju spletku ženi koja ga je ostavila, bila je smiješna čak i njoj

Preuzmite sliku

Popularno

Majka troje djece iz Australije postala je međunarodna vijest prošle sedmice nakon što je postala meta spletke koju joj je spremio bivši dečko.

Naime, neimenovani muškarac iz Cairnsa organizirao je natjecanje u režanju poput Chewbacce, a uz svoj oglas ostavio je njezin broj telefona. On je zalijepio brojne oglase s njezinim brojem te obećao 100 dolara onome ko najbolje oponaša voljenog lika iz Zvjezdanih ratova.

“Zovu me ljudi u zbilja čudna vremena, oko 1 i 4 ujutro”, kaže njegova bivša djevojka Jessica za 9News. “Zapravo sam pomislila kako je poprilično smiješno, dobra šala.”

Iako je iz šale počela prihvaćati pozive, Jessica je sve koji su je zvali zamolila da skinu pronađene plakate kako bi spriječili i druge da je zovu.

 • “Samo ih skinite, nasmijte se za mene i ako me želite nazvati, napravite to. Ne smeta mi”, govori Jessica.

  I dok je pokušala ostati pozitivna, priznala je kako su pozivi u čudne sate i režanja uznemirili i nju i njezino troje djece.

  S pozivima će se morati nositi još neko vrijeme, s obzirom na to da na plakatima piše da će pobjednik biti proglašen 13. avgusta.

  Jessica, koja je navodno ostavila partnera s kojim je bila u vezi tri godine, ulogirala se na njegov račun na Facebooku i pronašla poruke koje je slao drugim ženama. Kaže kako ovo natjecanje nije jedini način na koji je htio vratiti nakon što je završila njihovu vezu.

  Također je iskrcao svoj automobil bez točkova na njezin ulaz samo kako bi joj blokirao izlaz. Srećom, policija je riješila taj slučaj.

  “Kad smo se upoznali, mislila sam da je zreo, ali to samo pokazuje kako imati posao ne znači da si zreo”, rekla je majka troje djece. (index.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,