Ponedjeljak, 13. Jula 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

“Moj bizaran let za Sarajevo”: Britanac letio sa Fly Bosnia u praznom avionu, sve objavio na YouTube-u

Britanac Noel Philips koji na svom kanalu na YouTube-u ima 100 hiljada pretplatnika objavio je video svog iskustva leta sa bh kompanijom Fly Bosnia

Naime, Philips je u videu objasnio da je razočaran kako cijenom, tako i uslugom kompanije iza koje stoji saudijska Al Shiddi grupacija.

Karta iz Londona u jednom pravcu ga je koštala, kako kaže, skupih 256 dolara. Za tu cijenu dobio je samo čaj, kafu i vodu što ga je posebno razočaralo, piše Tuzlanski.ba.

Ovom britancu, koji na svom You Tube kanalu objavljuje videa putovanja sa osvrtom na usluge u avionima, zasmetala su također i uska sjedišta, te se pitao kakva gužva bi bila da je avion bio popunjen.

Broj putnika na liniji koji je između Londona i Sarajeva  nakon dugih 12 godina, bio je i više nego razočaravajući za Philipsa. Ukupno, njih 16 se uputilo ka glavnom gradu Bosne i Hercegovine, što ga je potaklo na pitanje, kako je uopšte isplativo za ovu bh. kompaniju.

Cijeli let je snimao video kamerom, te je snimak objavio na You Tube i nazvao ga; “My BIZARRE flight to SARAJEVO with FLYBOSNIA!”

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje