Nedjelja, 19. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Kad putovanje krene po zlu: Putnik napravio haos u avionu zbog sendviča (VIDEO)

Preuzmite sliku

Jedan od putnika izvrijeđao je stjuardesu nakon što mu je poslužila sendvič sa svinjećom šunkom. Nekoliko trenutaka nakon što je počeo jesti, muškarac je shvatio da na omotu sendviča piše da je jedan od sastojaka ”turkey ham”, tj. šunka.

Odmah nakon toga verbalno je napao stjuardesu koja mu je pokušala objasniti da se radi o purećoj, a ne svinjskoj šunki. Međutim, muškarac se nije dao razuvjeriti, piše Mirror.

“Sad me slušaj, radim u restoranima, znam šta je šunka. Šunka je svinjetina, a ovo nema nikakav okus po puretini. Ima okus svinjetine. To nije uredu. Trebate obavijestiti ljude da je jedan od sastojaka svinjetina. Ja sam musliman. To je svinjetina, dušo”, nastavio je bijesni muškarac.

Stjuardesa mu je ponovo pokušala objasniti, a nakon toga ponudila mu je povrat novca.

Muškarac je novce odbio, a vratio je i vodu koju su mu poslužili govoreći da je stjuardesa jako nepristojna, a da bi trebala biti pristojna i uslužna putnicima.

Na kraju leta posada aviona je muškarcu vratila novce i za sendvič i za vodu u iznosu od sedam eura.

Muškarac je novce na kraju ipak zadržao, ali je još jednom prokomentirao događaj izjavivši da je korisnik uvijek u pravu i da je stjuardesa trebala poštivati njega i njegovu vjeru, a da nije bilo toliko ljudi oko njega, da bi reagirao još burnije.

Ostali putnici na letu nisu opravdavali ponašanje putnika i opisali su ga kao izrazito agresivnog. U videu sami procijenite ko je u pravu. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,