Subota, 4. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Htio je zaprositi djevojku, a onda je turistkinja upropastila sve: “Tačno je znala šta radi”

Preuzmite sliku

Popularno

Mnogi svoju prosidbu zamišljaju vrlo romantičnom, a neki vole taj trenutak i zabilježiti snimanjem, kako bi ga uvijek mogli pogledati i prisjetiti se.

Ipak, ponekad te prosidbe baš i ne prođu kako je zamišljeno, pa iz svega nastane samo vrlo smiješna situacija. To se dogodilo i jednom muškarcu kojem je, u trenutku kada je kleknuo ispred svoje odabranice, turistkinja prekoračila preko noge, pokušavajući slikati prizor iza njih, naizgled potpuno svjesna što se događa, piše The Sun.

Video započinje s parom koji pozira za fotografiju ispred slikovitog vodopada, dok glas kaže: “Gledajte kako ova žena uništava moj video s prosidbom.” Nakon što su stajali zajedno, muškarac se iznenada spušta na jedno koljeno i izvlači kutiju s prstenom.

Žena, shvativši što se događa, u šoku stavlja ruku na lice. No, dok par ima svoj romantični trenutak, druga žena se pojavljuje niotkuda i prekoračuje muškarčevu nogu kako bi snimila panoramski pogled. Kad se žena zaustavila kako bi uslikala pogled, par je se počeo smijati na glas. Čini se da je djevojka rekla da, jer se na sljedećoj fotografiji vide kako se grle, no turistkinja, kojoj je čini se jasno što se događa, nastavlja snimati prekrasan krajolik.

@jordanemcgowan Honestly i find it funny 😂 no harm done its a laugh to watch. #iceland #travel #traveltiktok #proposal #fiance #proposalvideo #proposalgoals #proposalgonewrong ♬ Cool Kids (our sped up version) – Echosmith

Mnogi korisnici koji su pogledali video zaključili su da je žena točno znala što radi, kvareći snimak prosidbe.

-Tačno je znala šta se događa i to je namjerno učinila – napisao je jedan korisnik. “Presmiješno mi je kako mu je samo prešla preko noge”, komentirala je druga korisnica, a treća se našalila: “Možda je samo htjela biti uključena u sve.”

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,