Četvrtak, 21. Juni 2018.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Horor scene iz ilegalne klinike: Stražnjice “zatežu” cementom (VIDEO)

U javnost je puštena tajni snimak iz ilegalne klinike u Brazilu gdje su se ženama ubrizgavale nedozvoljene supstance za povećanje stražnjice. Također žene koje tamo rade nisu za to školovane.

U kuću na tri sprata u faveli dolazile su žene iz cijelog svijeta. Policija vjeruje da je u dvije godine 50 žena riskiralo svoje živote. Pod kožu su im ubrizgavali cement. Ovu je kliniku policija zatvorila i uhapsili su tri djelatnice ali ne zna se koliko još takvih klinika postoji.

Policija kaže da su žene dolazile i iz Portugala i da su “tretman” plaćale i po oko 2200 KM. Supstance koje su se ženama ubrizgavale su bile vrlo rizične i neke su žene u svijetu od toga umrle.

Ali ubrizgavanje cementa za kosti u Brazilu je legalno, ali samo u malim količinama.

Agentica koja je snimila video tvrdi da su joj u klinici nudili ubrizgavanje čak 160 puta više cementa nego što je to dozvoljeno, piše Daily Mail.

Žene u tridesetima, koje su radile u klinici, tvrdile su da su stručnjakinje, ali zapravo ni jedna nije bila školovana za to.

Video je snimljen prošle sedmice u Riju. Žene su agentici obećale kako će se rezultati tretmana odmah vidjeti i da će biti trajni.

Policija je otkrila da je klinika bila pod nazorom tri sedmice prije akcije.

U klinici su našli i velike količine ilegalnih lijekova i anestetika. Uhapšene žene mogle bi dobiti i do 15 godina zatvora.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje