Srijeda, 21. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Gradonačelnika pokrali u programu uživo, a reakcija novinarke nasmijala mnoge

Preuzmite sliku

Popularno

Da li možete da zamislite išta bizarnije od lopova koji odluči da pokrade gradonačelnika, pred njegovim očima, ali i upaljenim kamerama lokalne televizije za koju je političar davao intervju za program uživo? Pa, eto i to se desilo.

Gradonačelnik italijanskog grada Ventimiglia, na sjeverozapadu zemlje blizu granice sa Francuskom, pokraden je u direktnom televizijskom prenosu.

Na video-snimku koji je vrlo brzo postao hit na društvenim mrežama, novinarka lokalne televizije pita gradonačelnika ko je zadužen za red i bezbjednost u gradu, ali na snimku se vidi da je gradonačelnik ne sluša i da gleda u suprotnom pravcu od televizijske kamere.

Sve se desilo u samom centru grada, pred njegovim i očima televizijskih gledalaca. Međutim, veći hit od krađe je reakcija novinarke koja gradonačelniku ne dozvoljava da pojuri lopova, nego ga drži za ruku da joj ne pobjegne jer mora da završi intervju.

Lopov mu je ukrao mantil, zajedno sa lentom gradonačelnika, koji je političar prebacio preko naslona klupe koja se nalazila ispred njega, na udaljenosti od nekoliko metara.

Gradonačelnik je objasnio da je bio svečano obučen i sa lentom javnog službenika jer se upravo vratio sa ceremonije inauguracije novog paroha.

Kada se gradonačelnik pribrao, odgovorio je na pitanje o bezbjednosti i sigurnosti, a zatim voditelju u studiju rekao da će od njega tražiti da mu nadoknadi gubitak. (noizz.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,