Nedjelja, 26. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Djevojčica sa majkom bila na groblju, a onda počela da razgovara sa duhom: Mahala mu i poljubila ga

Preuzmite sliku

Snimak je vidjelo nekoliko miliona ljudi, mnogi korisnici komentarisali su kako djevojčica zaista razgovara sa svojom tetkom, koja je preminula

Niko ne zna šta se događa nakon što umremo i niko ne može 100 posto da garantuje da duhovi postoje ili ne. Neki ljudi vjeruju da naši duhovi mogu da ostanu na ovoj planeti nakon što preminemo, ali postoje i oni koji vjeruju da samo najmlađi mogu da osjete prisustvo duha. Video ove majke definitivno potvrđuje tu teoriju – prenosi “On the air with Ryan”.

Keyona Walker je sa kćerkom Leyonom posjetila grob svoje sestre. Dok su bile na groblju, majka je snimila kćerku kako razgovara sa nekim, iako sem njih dvije niko nije bio prisutan. Ova mala djevojčica gleda u prazan prostor iznad groba i izgleda kao da ostvaruje direktan kontakt očima sa nekom osobom. Ona maše i pozdravlja se.

Majka je tada pitala Leyonu kome maše, ali joj ona nije odgovorila. Leyona se tada naginje i ljubi vazduh, kao da je odrasla osoba preko puta nje i uzvraća joj. Djevojčica nejasno izgovara nešto i vraća se kod majke.

Keyona je postavila video svoje kćerke na Facebooku sa natpisom: “Išla sam da posjetim sestrin grob. I ovo se dogodilo. Leyona je pričala sa “Velikom mamom” i nagnula se da je poljubi. Ne mogu da vjerujem. Počivaj u miru”.

Snimak je vidjelo nekoliko miliona ljudi, mnogi korisnici komentarisali su kako djevojčica zaista razgovara sa svojom tetkom, koja je preminula. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,