Petak, 27. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Neodgovorno: Dječaku dali motocikl za praznike, stigao je samo do prvog stuba

Preuzmite sliku

Popularno

Na snimku se vidi kako malog dječaka s cucom odrasli muškarac stavlja na motor. Ubrzo nakon toga dječak dodaje gas i počinje vrištati, nakon čega se zalijeće u stup i pada s motora.

Šokantan video prikazuje zastrašujući trenutak kada dječak, koji s cucom u ustima i bez kacige vozi motocikl te udara ravno u obližnji stup. Na videu, koji je podijeljen više od 2,6 miliona puta, se vidi kako se dječak priprema za vožnju motorom za kojeg se misli da ga je dobio kao praznični poklon.

Kada je video krenuo, odrasli muškarac je dječaka stavio na motor, a on je zatim stavio nogu na papučicu gasa i brzo izgubio kontrolu nad motorom, te se zabio ravno u stub prije nego što je pao na pod. Mjesto dramatičnog pada nije poznato, a na snimku se čuje kako dječak vrišti dok kreće prema stubu, dok osoba koja drži kameru jednostavno kaže ‘je***i’.

Ovaj video privukao je pažnju mnogih korisnika Twittera koji su prijetili djetetovim skrbnicima jer su mu uopšte kupili motor, dok su drugi smatrali da ga je trebalo naučiti kako ga pravilno koristiti.

– To je bio gadan udarac. Nadam se da je dječak u redu. Treba obavijestiti socijalne službe i policiju – glasio je jedan od komentara.

– Wow, samo wow. Mogao se ubiti – glasio je drugi.

Mnogi korisnici Twittera vidjeli su ironiju u tome što je dječak toliko malen da je imao cucu u ustima dok je sjedao na motor, dok su drugi ispitivali gdje su mu kaciga i zaštitna odjeća. Muškarac koji je objavio video napisao je: ‘Prevelik za cucu, a previše plačljiv za motocikl!’. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,