Utorak, 20. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Bilo je svakakvih reakcija: Mladenci na svadbi poslužili hranu iz McDonald'sa

Preuzmite sliku

Popularno

Trolovi kažu da smo jeftini, ali našim se gostima svidjelo i uštedjeli smo hrpu novca, rekli su mladenci nakon što je video sa njihove svadbe završio na TikToku i prikupio preko 2,3 miliona pregleda, piše Daily Mail

Thomas Billaudeau (27) i njegova supruga Ophélie (25), iz Pariza u Francuskoj, odlučili su svojim gostima na vjenčanju poslužiti pomalo nekonvencionalnu večeru za takve prigode – hranu iz McDonald'sa.

Bilo je tu preko 300 hamburgera, wrapova, nuggetsa… koje im je u dogovoreno vrijeme servirao dostavljač iz tog popularnog lanca brze hrane.

Iako je sve na snimci vrlo simpatično i vidi se da su gosti ovakve obroke dočekali s oduševljenjem i smijehom, mnogi su ispod objave ostavili ne baš lijepe komentare.

@thomasbillaudeau @McDonald's Beauvais Tille ♬ son original – Thomas Billaudeau

Neki su komentarisali da su ‘gostima poslužili nekvalitetnu hranu i da su jadni, posebno što su to napravili za tako veliki i važan dan u životu’. Bilo je i onih koji su rekli da ‘ hrana iz McDonald'sa baš i nije jeftina pa su za te novce mogli naručiti i nešto kvalitetnije.’

“Napravili smo to jer je bilo jeftinije, a i htjeli smo poslužiti hranu koju svi vole”, rekla je kasnije mladenka koja radi u marketinškoj firmi.

“Gledali smo cijene nekih ugostitelja, ali ja sam izbirljiva u jelu. Bojala sam se da ćemo platiti nešto što nam se ne sviđa”, pojasnila je.

Mnogi su podržali mladence i potpuno razumiju njihovu odluku, jer ‘nije sve u hrani i piću’.

– Pa bolje je to nego da potroše hiljade i hiljade na jelo – jedan je od komentara.

– Radije bih jela McDonald's na svom vjenčanju nego se zaduživala i 25 godina otplaćivala vjenčanje – napisala je jedna žena.

– Konačno, ljudi koji imaju vjenčanje kakvo žele, a da se ne zadužuju kako bi se pokazali. Želim vam svu sreću – napisao je netko drugi, prenosi 24sata

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,