Petak, 27. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Zvezde Granda: Ajša, Jasmin i Mustafa izborili finale (VIDEO)

Preuzmite sliku

Samo troje takmičara uspjelo je da se plasira u finale, dok su se ostali takmičari iz baraža direktno plasirali u drugo kolo Zvezda Granda za narednu sezonu.

U veoma žestokoj konkurenciji baraža muzičkog show-a Zvezde Granda finale su izborili Ajša Kapetanović iz Sarajeva, Mustafa Omerika iz Mostara i Jasmin Hasić iz Srebrenika. Sinoć su takmičari iz Bosne i Hercegovine uspjeli da oduševe publiku koja je glasala za njih i dala im mogućnost da se bore za prvo mjesto u Zvezdama Granda.

Ajša je bila oduševljena i rekla je da nema ništa ljepše od toga što ju je publika vratila u finale, Jamin se zahvalio svima koji su glasali za njega i obećao da će sve dati od sebe da opravda njihovo povjerenje, dok je Mustafa bio iznenađen i oduševljen ulaskom u finale i izvinio se za svoje emocije. On je bio toliko uzbuđen da je skakajući, oborio stolicu.

Podsjećamo, prošle nedelje u dalji tok takmičenja prošli su: Predrag Bošnjak, Marija Stajić, Marko Gačić, Miloš Vujanović, Nina Đumić i Mirza Selimović, piše Kuris-info.rs.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje