Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Marketing

tuzlanski1
Preuzmite sliku

Popularno

Jedno od osnovnih, glavnih i zlatnih pravila: Koliko god truda i sredstava uložili u Vaš web sajt, ukoliko ga niko ne vidi kao i da ne postoji. Dakle, bitan je sadržaj,  efikasan način kako animirati vaše čitatelje kao i konstantna interaktivnost.

\"tuzlanski1\"

Internet portal Tuzlanski.ba nudi vam izvrsne i nadasve efikasne usluge reklamiranja na internetu. Primarni posjetioci našh Facebook stranica (100.000+ članova) i našeg internet portala su korisnici u dobi od 10 do 60 godina a više od 70% su čitatelji koji pripadaju dobnoj skupini od 18-35 godina. Na Tuzlanski.ba portalu možete naći širok spektar informacija sa svakodnevnim obnavljanjem zanimljivih vijesti i ostalih sadržaja.

Klijenti koji su već prepoznali naš kvalitet i ukazali nam povjerenje su: Red Bull, SberBank, Aljazeera, Sprite, Coca-Cola, Sol Azur & Buena Vista, TransTurist, Ljaljić Turs,  Club VIVA, Club Palma, JKP \”Pannonica\”, M.G.M.A. – d.o.o. za medijske usluge Sarajevo, NomasVello (Sarajevo), Sarajevska Pivara, Media Marker, webizrada.org, Festival Kaleidoskop, Beral Music (Brodolom, Koncert Zdravko Čolić), Mi-Bospo, Hit-Tours, Caffe Bar Sloboda, Caffe Bar 2A, Irish Pub: St\'James, Salon tepiha „Antep\”,Body control BiH i mnogi drugi…

\"posjecenost-klik\"

Obzirom da je uređivačka politika usmjerena ka urbanom, kreativnom i modernom pravcu, veoma brzo smo stekli simpatije i povjerenje izuzetno velikog broja naših sugrađana. Jedan od najvažnijih segmenata ovoga posla je plasiranje vijesti na društvene mreže, a obzirom da kroz nekoliko facebook stranica na lokalnom nivou imamo podršku više od 100.000+ članova kroz nekoliko Facebook fan stranica, sa sigurnošću se u tom segmentu izdvajamo u pozitivnom smislu od ostatka lokalnih medija.

\"tuzlanski-cola\"

Za sva pitanja, prijedloge, sponzorstva rubrika i oglašavanja, kontaktirajte nas na navedene telefone ili e-mail kontakt: grad.koji.volim@gmail.com i tuzlanski.ba@gmail.com

Kontakt telefon: +387 61 845-423 i +387 61 295-349

Pozicije banera na portalu Tuzlanski.ba:

\"marketing-1\"\"cjenovnikk33\"

\"reklaaama\"

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: