Ponedjeljak, 3. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Baždarević: “Vranješu mogu samo da čestitam na ponašanju i dobroj igri” (VIDEO)

Preuzmite sliku

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević je na press konferenciji za medije nakon utakmice sa Izraelom za Ognjena Vranješa imao samo riječi hvale.

Jedo od pitanja novinara upućeno selektoru Baždareviću odnosilo se i na “slučaj” Vranješ njegovu igru kao i činjenicu da je nakon posljednjeg sudijskog zvižduka Ognjen se odmah zaputio prema svlačionici ispraćen zvižducima od strane nekolicine navijača ne čekajući svoje saigrače iz reprezentacije.

Selektor Mehmed Baždarević je za igru i ponašanje Vranješa imao samo riječi hvale: “Za mene je on odigrao inzvarednu utakmicu, igrao je sa srcem sa željnom i kvaliteno. Ja kao selektor Vranješu mogu samo da čestitam na njegovom ponašanju i igri” kazao je Baždarević.

  • ogi-parola
  • Podsjećamo, navijačka skupina BHF je na utakmici BiH – Izrael za Ognjena Vranješa pripremila parolu “Ognjene zakasnio si tvoj sat je otkucao” aludirajući na preprevku tetovaže Vranješa koja je prvobitno imala iscrtane granice manjeg bh. entiteta. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: