Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Zenica gori: Pogledajte korteo i bakljadu BH Fanaticosa! (FOTO/VIDEO)

Preuzmite sliku

Nekoliko stotina članova ove navijačke grupe BH Fanaticos su se sa navijačkim rekvizitima u rukama uputili bulevarom u Zenici prema stadionu Bilino polje uz navijačke pjesme i bakljadu te na taj način najavili sjajnu atmosferu na večerašnjem susretu.

Jedna od najpoznatijih i najvatrenijih navijačkih skupina reprezentacije Bosne i Hercegovini stigla je u Zenicu kako bi pratili susret između fudbalskih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Velsa, koji se igra večeras u Zenici na stadionu Bilino polje.

BH Fanaticosi su česti gosti na utakmicama reprezentacija Bosne i Hercegovine širom svijeta, a danas je veliki broj navijača pristigao i u Zenicu kako bi bodrili reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Nekoliko stotina članova ove navijačke grupe su se sa navijačkim rekvizitima u rukama uputili bulevarom u Zenici prema stadionu Bilino polje uz navijačke pjesme i bakljadu te na taj način najavili sjajnu atmosferu na večerašnjem susretu na Bilinom polju.

Podsjetimo, susret Bosna i Hercegovina – Vels igra se večeras na stadionu Bilino polje u Zenici sa početkom u 20:45 sati. Izabranici Mehmeda Baždarevića trebaju dvije pobjede iz dva susreta grupe „B“ za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo te negativan rezultat selekcije Izraela kako bi osigurali baraž.

Nakon večerašnjeg susreta, naša reprezentacija putuje na Kipar, gdje će u Nikoziji igrati protiv reprezentacije Kipra 13. oktobra 2015. godine. Velšanima treba jedan bod kako bi, kao lideri grupe osigurali direktan plasman na Evropsko prvenstvo. (Anadolija)

 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje