Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Upis u školu rukometa “Sloboda”: Rukomet od prvog koraka do prvaka

Preuzmite sliku

Iz Škole rukometa Sloboda obavještavaju da je u toku upis novih članova u malu rukometnu porodicu „Solara“, gdje će započeti sa usvajanjem novih motoričkih znanja kroz igru. Iz škole poručuju da će omogućiti svakom djetetu razvoj u motoričkom, intelektualnom, socijalnom i emocionalnom smislu.

skola-rukometa33– Vodeći računa da institucije kojima dijete pripada (porodica, škola, sportski klub) budu povezane, trudit ćemo se da do određene dobi može biti jednako uspješno na svim područjima života i rada. Vjerujemo da nećete dvojiti oko odluke da svome djetetu omogućite odlaske na treninge u organizaciji naše škole rukometa, poručuju iz škole rukometa “Sloboda”.

Upis traje tokom cijele godine, treninzi se odvijaju 2 puta sedmično u SKPC MEJDAN , 2 puta sedmično na fakultetu za Tjelesni odgoj i sport, 1 sedmično u osnovnoj školi, te na vanjskim terenima.

Omladinska škola je uključena smo se u Omladinsku ligu Tuzlanskog kantona. Članarina i upis se plaćaju simboličnih 20,00 KM mjesečno. Zainteresovani mogu nas kontaktirati putem FB Grupe: Škola rukometa “Sloboda” Tuzla ili na KONTAKT TELEFON: Edin – 062/ 599-113.

  • skola-rukometa44
  • Treneri koji rade u školi rukometa su:

    Edin Mujić – koordinator i trener Škole (magistar tjelesnog odgoja i sporta i aktivni igrač RK “Sloboda – Solana” Tuzla zadužen za organizaciju termina trenažnog procesa i zvaničnih i prijateljskih utakmica)

    Daniel Sabljić – trener u Školi (Dugogodišnji i još aktivni igrač RK “Sloboda – Solana” Tuzla – zadužen za trenažni proces).

    Rukomet od prvog koraka do prvaka

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,