Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tuzlanski.ba predstavlja: Nedjeljni trening u “Body control” centru (VIDEO)

Preuzmite sliku

Zadovoljstvo nam je predstaviti serijal emisija “Nedjeljni trening” na portalu Tuzlanski.ba u saradnji sa fitness & health centrom “Body control” koji se nalazi u strogom centru Tuzle. (Islamski centar – Turalibegova br. 25A).

Neovisno o tome želite li istopiti suvišne kilograme, dovesti tijelo u red, istesati ga do neprepoznatljivosti ili se ozbiljnije prihvatiti fitnessa, uvijek se morate voditi savjetima stručnjaka. Upravo, cilj serijala emisija “Nedjeljni trening” koje će biti objavljivane svake nedjelje od 17:00 sati na portalu Tuzlanski.ba, jeste da dodatno educiramo sve one koji su aktivni, koji redovno vježbaju ali i one posjetitelje kojima je potreban dodatni motiv kako bi se počeli brinuti o svom zdravlju i formi.

Pored savjeta o vježbanju, instruktori “Body control” centra educirat će vas i o pravilnim načinima ishrane koja u najvećoj mjeri utiče na konačan rezultat vašeg izgleda i zdravlja.

Odgovore na brojna pitanja koja i sami možete postavljati putem zvanične Facebook stranice centra, stručno će davati profesor tjelesnog odgoja i sporta i najmlađi doktor na polju fitnessa u Bosni i Hercegovini, Jasmin Zahirović, kao i njegov mlađi kolega profesor tjelesnog odgoja i sporta i instruktor u “Body Control” centru Arman Hokić, ali i drugi instruktori centra.

U sklopu emisija imat ćete priliku pogledati pravilno izvođenje vježbi za određene skupine mišića, vježbe koje možete prakticirati kući, savjete o treningu, ishrani, suplementima kao i niz zanimljivih intervjua sa brojnim sportistima… (Video: T. Dahić |Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje