Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ovo je razlog zbog kojeg Novakova žena nije bila na finalu Wimbledona

Preuzmite sliku

Mnogi su se fanovi i navijači Novaka Đokovića zapitali zašto se na finalnom meču nije pojavila njegova supruga Jelena, a neki su joj to, sudeći po komentarima, i zamjerili, no iza toga je postojao dobar razlog 

Naime, kako je Novak i otkrio, Jelena je s njihovom kćerkom Tarom došla u London, ali meč su gledale na televizijskom prijenosu. Razlog tome je što malena Tara nema još ni dvije godine, a na finale nije bio dopušten pristup djeci mlađoj od pet godina.

“Moja žena i kći su u Londonu, ali meč gledaju od kuće. Šaljem im veliki zagrljaj”, rekao je Novak nakon osvajanja Wimbledona, a zatim se okrenuo kameri i dodao: “Volim te i vidimo se uskoro.”

Jelena je nakon pobjede na društvenim mrežama podijelila koliko je ponosna na njega.

Na Instagram Storyju objavila je nekoliko fotografija s meča, među kojima je bila jedna na kojoj Novak pozira s peharom, a koju je na svom profilu objavio i on sam. Jelena je na tu fotografiju dodala gomilu emotikona srca, pusa i ruku koje plješću.

Novak i Jelena zajedno su od 18. godine. “Imamo vrlo skladan odnos u kojem on podržava i moju ambiciju i ja njegovu. Ja sam jedna osnažena žena zahvaljujući mužu koji apsolutno poštuje sve što ja jesam”, rekla je ona jednom prilikom.

Zajedno imaju dvoje djece: petogodišnjeg Stefana koji je s bakom i djedom bodrio Novaka s tribina i malenu Taru koja će u septembru napuniti dvije godine. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje