Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Murray izludio Novaka: “Pet puta stane u pi*** materinu bre” (VIDEO)

Preuzmite sliku

Određeno ponašanje britanskog tenisera prilikom skoro svakog njegovog servisa mnogo je nerviralo najboljeg igrača svijeta.

Nije bilo jasno navijačima Novaka Đokovića šta je toliko nerviralo srpskog tenisera tokom polufinalnog meča protiv Andya Murraya, naročito kada je britanski teniser počeo dobro da igra u trećem setu u petak, ali i tokom slijedeća dva seta odigranih u subotu.

  • andy-murray-tenis
  • Srpski teniser je još u petak žestoko opsovao u jednom trenutku i time izazvao negativnu reakciju kod publike, koja uopšte tokom čitavog duela nije bila na njegovoj strani, ali mnogi nisu razumjeli zbog čega je tako reagovao najbolji reket svijeta.

    U pitanju je nešto što je njegov protivnik radio tokom čitavog polufinala, a što i nije baš u duhu fair-playa i zbog čega nijednom nije upozoren od strane Paskala Marije, sudije u stolici. Riječ je o tome da je Murray tokom skoro svakog servisa, poslije tapkanja loptice, kretao na servis, a zatim se opet vraćao tapkanju i na taj način “cimao” Novaka.

    Istu stvar je treći teniser svijeta radio i tokom nastavka u subotu, samo ovog puta nije uspio time toliko da izbaci iz takta svjetskog igrača broj 1 koji je uspio da pobjedi u petom odlučujućem setu i plasira se u treće finale Roland Garrosa(telegraf.rs)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje