Četvrtak, 18. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Međugorje: Doček uz ovacije i baklje za Marina Čilića (FOTO)

Preuzmite sliku

Popularno

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić, koji je proteklog tjedna osvojio naslov pobjednika US Opena, u utorak poslijepodne stigao je u rodno Međugorje, gdje ga je s oduševljenjem dočekalo više stotina osoba.

Čilića su prvo na Graničnom prijelazu Bijača dočekali članovi Moto kluba Brotnjo, nakon čega su se svi zajedno uputili u Međugorje, gdje se večeras sprema velika fešta u čast osvajaču posljednjeg ovogodišnjeg Grand Slam turnira.

Čilić se kroz Međugorje provezao u oldtimeru bez krova, mahajući okupljenom mnoštvu a zaustavio se ispred crkve svetoga Jakova, gdje su ga dočekali predsjedavajući Vijeća ministara BiH Vjekolsav Bevanda te fra Marinko Šakota, ali i brojni domaći i strani novinari.

  • marin-cilic-u-medjugorju-docekan-uz-ovacije-i-baklje_12_83882
  • Čilić se nakon dočeka uputio u crkvu na svetu misu na kojoj su prisustvovali brojni vjernici, ali i pripadnici političkog i javnog života Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Na misu je došla i predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović, koja je tijekom dana posjetila Čilićev obiteljski dom u Međugorju.

    Prema protoklu, Čilić će se u 20 sati uputiti u Sportsko-rekreacijski centar Čorkov Dolac, gdje će se u 20 sati obratiti nazočnima, nakon čega slijedi koncert na kojem će nastupiti brojne glazbene zvijezde iz Hercegovine i Hrvatske. Organizatori su pripremili i iznenađenje koje još uvijek kriju od javnosti.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: ,