Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Boris Becker se žali na zatvorsku hranu: “Morat će se naviknuti. Usoljena govedina nije dobra”

Preuzmite sliku

Ne može vjerovati kako je loša hrana i kako su male porcije. Jedno od prvih usluženih jela mu je bila usoljena govedina, koja nije bila baš dobra, rekao je za The Sun izvor blizak slučaju

Nekoć najbolji teniser svijeta Boris Becker (54) trenutno se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u Wandsworthu. Nijemac je proglašen krivim zbog skrivanja dva i pol miliona funti vrijedne imovine kako bi izbjegao plaćanje dugova.

Čovjek koji je poznat po uživanju u kubankama, skupocjenim vinima, jastozima, steakovima i luksuznim hotelima sada je zatvoren u ćeliju od šest kvadrata, a njegovi prvi problemi izašli su na vidjelo već nakon prvih nekoliko dana ‘robije’.

Prema engleskim medijima, Beckeru najteže ‘padaju’ male porcije hrane, a navodno svih deset funti sedmičnog džeparca troši na jela od čokolade, biskvita i banane. Također ima i problema sa spavanjem…

– Ne može vjerovati kako je loša hrana i kako su male porcije. Jedno od prvih usluženih jela mu je bila usoljena govedina, koja nije bila baš dobra – The Sun prenosi riječi svog izvora koji dodaje:

– Ali morat će se naviknuti. Također je šokiran manjkom higijene u zatvoru jer je prenatrpan. (24sata.hr)

 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,