Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Španski mediji: Predsjednik Real Madrida zabranio Ronaldu putovanja u Maroko

Preuzmite sliku

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez je, prema pisanju španskog “Sporta”, zabranio Cristianu Ronaldu izlete u Maroko, prenosi Anadolu Agency (AA).

Inače, Portugalac gotovo svakodnevno putuje u Marrakech gdje se druži s poznatim kick-bokserom Badr Harijem.

Navodi se kako Ronaldo putuje za Maroko skoro svakog dana nakon jutarnjeg treninga, a vraća se u Madrid u kasnim večernjim satima.

Perezu se to, navodno, ne sviđa i strahuje kako Ronaldo zbog toga nije sto posto fokusiran na svoj posao.

Španski mediji su ranije pisali da je uprava Real Madrida zabrinuta zbog načina života svoje zvijezde Cristiana Ronalda, koji svake sedmice putuje u Maroko.

Ronaldo redovno avionom odlazi u Maroko, a u kraljevskom klubu vjeruju da to loše utječe na njegove performanse na terenu. Portugalac u Maroko odlazi privatnim avionom i posjećuje slavnog kick-boksera Badr Harija s kojim se sprijateljio.

Ronaldo navodno avionom u Maroko odlazi oko 15 sati, nakon treninga s ekipom, a u Španiju se vraća iste večeri, kako bi se pojavio na jutarnjem treningu. Slavni nogometaš posjeduje privatni avion Gulfstream G200 koji je platio 19 miliona eura. Avion se nalazi u zračnoj bazi Torrejon de Ardoz koja se nalazi veoma blizu Realovog trening centra Valdebebas.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje