Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Uskoro u Tuzli: Rukometni savez BiH otvara svoj prvi ”Fun Shop” u Sarajevu

Preuzmite sliku

Po ugledu na mnoge svjetske rukometne federacije i Rukometni savez Bosne i Hercegovine odlučio je da otvori ”Fun Shop”. Otvorenje prvog zakazano je za petak u 13 sati u Konzumu u Ložioničkoj ulici u Sarajevu.

U specijalizovanoj prodavnici RS BiH svi zainteresovani moći će da kupe dresove bh. nacionalnog tima, ali i svu ostalu originalnu sportsku opremu Haad, koju nose reprezentativci. Osim toga u ”Fun Shopu” će biti i veliki izbor navijačkih rekvizita, suvenira, šolja i ostalih sitnica u bojama BiH i sa grbom bh. kuće rukometa.

“Fun Shop u Ložioničkoj ulici u Sarajevu je samo prvi u nizu koje ćemo otvoriti. Planiramo da otvorimo još nekoliko u manjim Konzumovim objektima u Sarajevu, ali i u svim većim u cijeloj BiH, uključujući i one u Banjaluci, Mostaru, Tuzli, Zenici… Na ovaj način želimo da se približimo našim navijačima, ali i da promovišemo brend bh. rukometne reprezentacije. Nadamo se da će ovaj potez naići na pozitivan odziv među simpatizerima BiH”, rekao je za Anadolu Agency (AA) Enid Tahirović, predsjednik RS BiH.

Otvorenju prvog ”Fun Shopa” prisustvovaće i rukometni reprezentativci BiH, selektor Dragan Marković, ljudi iz rukovodstva RS BiH, ali i mnogobrojne zvanice uglavnom iz rukometnog miljea.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,