Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sloboda Solana dočekuje visočku Bosnu: Pobjeda bi vratila “Solare” u kolosjek

Preuzmite sliku

RK Sloboda Solana uoči sutrašnje utakmice protiv RK Bosna Visoko, utakmicu dočekuje sa mnogo povrijeđenih igrača. Što pokazuje i trenutna pretposljednja pozicija na tabeli.

  • DSCN9300
  • Trener Mirza Bulić ističe da bi pobjeda protiv Bosne vratila u kolosjek Solare. I da će cijela ekipa dati svoj maksimum da do kraja prvog diejla sezone ostvare što bolji rezultat.“Mislim da možemo do pobjede protiv Bosne. Imam osjećaj da se stvari vraća na svoje, te da je atmosfera u ekipi u ovoj sedmici na pozitivnom nivou.” dodaje Bulić.

    Sve je krenulo nizbrdo za Tuzlake sa povredom Brčaninovića, koje mora na operaciju i na njega se ne može računati do kraja sezone. Dok Babović, Sejdinović, Jahić, Kavazović i Cerić će biti nepotpuno spremni za meč. A ono što raduje jeste povratak Alena Serhatlića.

    RK Sloboda Solana je u 6 dosadašnjih kola izgubila čak 5 mečeva uz jednu pobjedu, i sigurno da će borba za svaki bod biti od krucijalne važnosti za Solare.

    Utakica se igra u subotu 24.10.2015 od 19:00h u maloj dvorani Mejdan uz besplatan ulaz, za sve ljubitelje rukometa. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje