Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Selektor Šuman i rukometni reprezentativci pozirali u odijelima domaćeg bh. brenda Maestro Suits

Preuzmite sliku

U srijedu, 25. decembra 2019. godine igrači i stručni štab rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine posjetili su prodajno mjesto bh. brenda muških odijela Maestro Suits u Sarajevu, gdje su nakon odabira odijela u dobrom raspoloženju pozirali pred objektivom kamera.

“Kao reprezentativci Bosne i Hercegovine ponosno nosimo odijela bh. brenda Maestro Suits i zahvalni smo za podršku koju smo dobili u ovim važnim trenucima za rukometnu reprezentaciju. Važno nam je da je odijelo koje nosimo modernog kroja, da je udobno i krojeno od kvalitetne tkanine, a u Maestro Suits smo pronašli najveći izbor muških odijela koji upravo imaju sve te karakteristike.” – izjavio je kapiten rukometne reprezentacije Mirsad Terzić.

“Podržali smo rad reprezentacije BiH, jer smo iznimno ponosni na njih i njihove uspjehe. U svijetu muške mode Maestro Suits je poput bh. reprezentacije koja iz BiH svoj rad kvalifikuje na svjetsko tržište. Čast nam je da naši reprezentativci nose Maestro Suits odijela. Selektoru i rukometašima želimo puno sreće na Evropskom prvenstvu.” – izjavio je direktor kompanije Kismet doo, Armin Hasić.

Maestro Suits je ekskluzivni brend muških odijela iza kojeg stoji 25 godina stvaranja i uspješnog poslovanja kompanije Kismet d.o.o. Odijela kreirana pod ovim brendom krojena su od najkvalitetnijih tkanina italijanskih proizvođača poput Rede i Vitale Barberis Canonico (VBC), čija finoća doseže i do 160s. Na prodajnim mjestima u Sarajevu (Kolodvorska 12 – TC Intershop) i Doboj Istoku (u krugu fabrike Kismet) nalazi se najveći izbor muških odijela, stručno krojačko osoblje koje će odijelo na licu mjesta prilagoditi mjerama ili ponuditi odijelo po mjeri. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje