Nedjelja, 4. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

RK Sloboda dobila novog trenera: Iskusni stručnjak na klupi crveno-crnih

Preuzmite sliku

Rukometni klub Sloboda danas je dobio novog trenera.

Riječ je o Peri Miloševiću, vrsnom rukometnom stručnjaku, koji je prije Slobode bio šef stručnog štaba rumunskog Buzaua.

  • “Menadžer, ujedno i prijatelj ovog kluba me nazvao i pitao da li bih došao u Tuzlu, pošto postoji mogućnost. Čuo sam dosta lijepog o ovom klubu, razmišljao sam svega dan ili dva, nazvao menadžera i rekao mu “Ja idem tamo”. Pogledao sam igrački kadar, mogu reći da dolazim u klub sa bogatom tradicijom, dobrom sredinom za rad i fantastičnim uslovima”.

  •  

    Novi trener crveno-crnih istakao je da je cilj vratiti se na pobjedničke staze i osigurati izlazak u Evropu i naredne sezone:

    “Radit ću malo po malo s ovim ljudima, da rastemo, da vratimo izgubljeno samopouzdanje radom i dobrim ambijentom. Sada pred Olympiacos nastavit ćemo raditi sve ono što su i do sada dobro radili i ja ću uz to dodati neke stvari. Trenutni cilj je da se predstavimo dobro protiv Olympiacosa ovdje kući. Do kraja ove sezone skoncentrisat ćemo se i dobro raditi, jer svaki trening je bitan”, rekao je Milošević. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje