Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Otvoren prvi fan shop rukometne reprezentacije BiH (FOTO)

Preuzmite sliku

Objava za medije

U Konzumu otvoren fan shop Rukometnog saveza BiH

Među ponuđenim artiklima nalaze se originalni dresovi, šorcevi, trenerke, majice, šalovi, te navijački rekviziti i suveniri

Sarajevo, 6. novembra – U sarajevskoj Super Konzum prodavnici u Ložioničkoj 16, danas je otvoren zvanični fan shop Rukometnog saveza BiH u čijoj ponudi se nalazi bogat asortiman proizvoda. Među ponuđenim artiklima nalaze se originalni dresovi, šorcevi, trenerke, majice, šalovi, te navijački rekviziti i suveniri.

Zaista nam je drago što navijačima i ljubiteljima rukometa možemo podariti kutak u kojem će pronaći brojne originalne artikle po izuzetno povoljnim cijenama. BiH je zemlja prepuna rukometnih talenata, a podrška sportu je važan segment društveno odgovornog poslovanja Konzuma. Stoga smo presretni što ćemo na ovaj način doprinijeti daljnjem razvoju i unaprijeđenju rukometa u BiH, a rukometnim Zmajevima pomoći da nastave bilježiti vrhunske rezultate“, istakao je Adnan Šteta, izvršni direktor Konzuma BiH na otvaranju fan shopa.

Konzum je prepoznao napore Rukometnog saveza BiH u stvaranju ambijenta i uslova za rad naših rukometnih reprezentativaca, te se aktivno uključio u promociju i pomoć u ostvarenju tih ciljeva.

Ljetos smo s Konzumom potpisali sponzorski ugovor, a sada ulazimo u jedan novi partnerski odnos. Ovaj fan shop dodatno će nam pomoći u našim naporima i ovom prilikom Konzumu se od srca zahvaljujem na tome. Bit će ovo velika pomoć nama, rukometašima, ali i mladim generacijama pred kojima je sjajna sportska budućnost“, naglasio je Smajo Karačić, generalni sekretar Rukometnog saveza BiH.

Sportska oprema koja se nalazi u ekskluzivnom fan shopu je bosanskohercegovački brand HAAD get a game , Adnana Hajrulahovića Haada, modnog dizajnera i jedinog proizvođača sportske opreme u BiH, što je dodatno zadovoljstvo Konzuma koji je opredijeljen za podršku domaćoj privredi.

Izuzetna mi je čast što će opremu HAAD get a game, nakon zlatnih košarkaša, nositi i rukometni Zmajevi. Naša definicija je graditi bh. društvo. Nafaku smo zašili na dresove i nadam se da će ih nositi u nove pobjede. Hvala i Konzumu koji je prepoznao važnost projekta, podržao domaću proizvodnju  i otvorio fan shop našoj rukometnoj reprezentaciji, jer ovi momci to zaslužuju“, kazao je Adnan Hajrulahović Haad, modni dizajner.

Ljubitelje rukometa pozivamo da posjete fan shop!

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,