Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ivica Obrvan: Vjerujem u ove igrače i da ćemo ostvariti našu želju, a to je plasman na Euro 

Preuzmite sliku

Selektor Zmajeva nakon poraza od Njemačke

Selektor rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivica Obrvan je nakon poraza od selekcije Njemačke istakao da je zadovoljan predstavom našeg nacionalnog tima.

Istakao je da vjeruje da ćemo se plasirati na Euro iako će biti jako teško igrati protiv Austrije u gostima jer smo se danas mnogo potrošili.

Vezano | U uzbudljivoj završnici rukometaši BiH poraženi od Njemačke 

– Odigrali smo vrhunsku utakmicu protiv reprezentacije koja je jedan od favorita za olimpijsko zlato. Došli su sa najjačim sastavom, mi smo cijelu utakmicu bili u igri za bod, bili smo dobri, ovako vruć je teško analizirati utakmicu, neke greške u samoj završnici ili nesreće prilikom posljednjeg šuta Hercega, šteta što nije ušlo. Uvjeren sam da ćemo se plasirati na Euro, ostaje žal za porazom, svaka čast igračima, ja im čestitam na igri koju su večeras prikazali, istakao je Obrvan i dodao:

  • – Meni je žao što smo primili posljednji gol, bolje bi bilo da je bilo minus jedan, željelo se da se odbrani lopta, razumijem to. Mi smo u povoljnoj poziciji što se tiče gol razlike, posljednja utakmica je protiv Austrije u gostima, gdje će biti teško igrati nakon ovakve borbe ovdje. Trebamo se regenerisati, pripremićemo se, vjerujem u ove igrače i da ćemo ostvariti našu želju, a to je plasman na Euro. (Tuzlanski.ba)

    Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,