Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Da se naježiš: Pogledajte fantastičnu atmosferu iz Mejdana (VIDEO)

Preuzmite sliku

Ako se za neki poraz može reći da nije toliko zabolio, onda je to poraz u kojem se igrači na terenu bore do posljednjeg atoma snage i dostojanstveno izgube sa dva gola razlike od aktuelnih evropskih i svjetskih viceprvaka.

  • rukomet-reprezentacija-mejdan345
  • Večeras je naša najbolja rukometna selekcija u okviru drugog kola kvalifikacija za EP u Mejdanu dočekala aktuelne svjetske i evropske viceprvake u rukometu. Sve ulaznice za ovu utakmicu su bile rasprodate još prije nekoliko dana, oko 6.000 navijača priredilo je veličanstvenu atmosferu u velikoj dvorani “Mejdana”. Ipak, borba i vrhunska atmosfera nisu bili dovoljni za senzaciju pa su naši rukometni Zmajevi poraženi rezultatom 23:25.

    Tuzlanska publika je još jednom pokazala da važi za najvatreniju dvoransku publiku u BiH ali i šire, 60 minuta utakmice svi su bili na nogama, pjevali i bodrili svaki napad naše selekcije, aplauzom nagradili svaki dobar potez, aplauzom ispratili i pobjednike i poražene, utakmica bez i najmanjeg incidenta, šta drugo reći osim: Bravo Fukare, Bravo BH Fanaticosi, Svaka čast Tuzlo! (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje