Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pronađen dječak s dirljive fotografije koja je obišla svijet, a zbog koje ga je i Messi želio pronaći (VIDEO/FOTO)

Preuzmite sliku

Prošle sedmice fotografija dječaka u dresu napravljenom od plastične kese s brojem deset i imenom Lionela Messija na njemu postala je virtuelna. Argentinski nogometni savez ali i tim zadužen za vođenje Messijevih društvenih mreža krenuli su potragu za njim.

U ponedjeljak je jedna kurdistanka televizija objavila da je pronašla dječaka. Ime mu je Hamid, živi u gradu Dokuku u Kurdistanu, i obožava peterostrukog dobitnika Zlatne lopte. Upravo je zbog toga i napravio dres od plastične vrećice, prenosi Telegram.

“Sviđa mi se Messi. Sjajan je nogometaš”, izjavio je Hamid napomenuvši da je fotografija, koja je obišla svijet, napravljena prije dvije godine.

Na snimci Kurdistan24tv-a može se primijetiti da je dječak napokon dobio pravi dres. Također, objavljeno je i da živi s majkom, dok mu se otac bori protiv ISIS-a.

Dok su mnogi s oduševljenjem primili vijest da je pronađen dječak s Messijevim dresom, neki pak tvrde da to nije on jer dječakove uši s originalne fotografije ne odgovaraju onima na novoj. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,