Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Premiership: Leicester razmontirao Swansea za vodeću poziciju, Biliću bod na Old Traffordu (FOTO/VIDEO)

Preuzmite sliku

Sigurni ni najbolji prognozeri, nisu mogli pretpostaviti da će nakon 15 kola engleskog Premiershipa, ekipa Leicestera zauzimati prvu poziciju sa 32 boda. Ekipa Claudia Ranierija danas je protutnjala je Liberty stadionom sa tri gola Mahreza.

Arsenal je na Emiratesu upisao sigurnu pobjedu protiv 3-1 nad Sunderlandom. Za Topnike su pogađali Campbell, Giroud i Ramsey.

Slaven Bilić je sa West Hamom nastavio da čini čuda protiv velike engleske četvorke, ovaj put Manchester United nije uspio savladati Čekićare, završilo je bez golova.

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

Southampton i Aston Villa remizirali su na St. Mary's stadionu 1-1. Za goste je pogodio Lescott u 44. minutu, a izjednačio je Romeu u 73. minuti.

Leicester je sa raspoloženim alžirskim reprzentativcem Mahrezom, koji je upisao hat-trick prošetao se na gostovanju kod Swanseaa.

Arnautović je sa 2 gola donio pobjedu Stokeu sa 2-o nad Manchester Cityem uz dvije asistencije Shaqirija.

Watford je na Vicarage Roadu golovima Deeneya i Igahloa savladao Norwich. A West Bromwich Albion i Tottehem podijeli su bodove remiziravši 1-1. Alli je pogodio za Pijetlove, a izjednačio je McClean. (Tuzlanski.ba)


Aaron Ramsey Goal – Arsenal 3-1 Sunderland – 05… by Gol-Live

Swansea City vs Leicester City 0 – 3 All Goals… by f100001469543826

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje