Subota, 24. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Wwin Vas nagrađuje: Svaki dan iPhone 14, PlayStation 5 i 1.000 eura bonusa

Preuzmite sliku

U nagradnoj igri najveće regionalne online kladionice u kojoj ste od 20. novembra svaki dan imali priliku osvojiti vrijedne nagrade, a do sada je 45 najsretnijih preuzelo svoje nagrade: dvadeset tri telefona iPhone 14, 22 PlayStationa 5 igraćih konzola i 22.000 eura bonusa.

Nagradna igra je trajala do 18. decembra 2022. godine i svaki dan korisnici WWina su imali priliku osvojiti iPhone 14, PS5 i 1.000 eura bonusa (10 puta 100 eura bonusa). To je ukupno 29 iPhonea 14, 29 konzola PS5 i 29.000 eura bonusa u samo mjesec dana i sve vam je jasno. To može samo WWin!

Uplatom od minimalno 5 KM na svoj korisnički račun (wwin.comwwin- ba.com) putem bilo koje opcije uplate (poslovnice, Xbon, Abon, kartica, Skrill, Neteller, Paysafe card) mogli ste osvojiti ove vrijedne nagrade.

Najjači domaći betting brend poklanja samo brendirano.

 • JACKPOT – Zavrti za 112.500 KM

  Kazino igre sve su popularnije, a Jackpot na AMUSNET (EGT) slot igrama popeo se na šest cifara. Zaigraj AMUSNET (EGT) slot igre i osvoji velike JACKPOT-ove. Trenutni JACKPOT na AMUSNET (EGT) slot igrama 57.500 eura (112.500 KM) – i dalje raste. Stigla je prilika koja se ne propušta i koja dolazi rijetko kad u životu. Zavrti i isprobaj sreću.

  CASHBACK PREMATCH I CASHBACK LIVE

  WWin nagrađuje svoje igrače cashbackom (povratom novca) na odigrani bet (ulog) u postotku od odigranog iznosa u određenom vremenskom razdoblju.

 • Iskušajte sreću na novoj DiplomatTech platformi.

  Nova platforma na WWinu omogućava Mega dobitke sa malim ulogom. Nije nemoguće da dobijemo i prvog milionera bilo u KM ili Euro valuti, a za sport i live omogućeni su dobitci od 100.000 eura, kao i 200.000 eura za sistemske dobitke.

  Pored standardnih opcija uplate i isplate (poslovnica, banka, xbon, abon, skrill, neteller, visa, master, maestro kartica, psc bon), uveli smo i AIRCASH opciju uplate i isplate.

  KOMBINUJ PREMATCH I LIVE DOGAĐAJE

  Nova dimenzija klađenja na WWin-u. Kombinujte PREMATCH i LIVE đogađaje na istom listiću.

 • Wwin se još davno svrstao uz velike i respektabilne domaće i strane tvrtke, kao što su Turkish Airlines, Bosnalijek, Caiz Coin, IG Igman čije se reklame nalaze na udarnoj poziciji na prednjoj strani dresa bh. premierligaša i među njima je uložio u najviše klubova obzirom da je jedino logo WWin-a našao svoje mjesto na prednjoj strani čak tri premijerligaša: FK Sloboda Tuzla, FK Leotar Trebinje i NK Široki Brijeg čime je pomagao čak 25% klubova prvog ranga bh. fudbala i to kao najveći sponzor, a što je nivo koji ova kuća održava već godinama.

 • Kad je riječ o malom fudbalu jedan klub je u svoj naziv dodao WWin. Riječ je o klubu Sloga WWin – Gornji Vakuf/Uskoplje. Uz pomenuti klub malog fudbala logo WWin je i na dresu MNK Hercegovina, kao i KMF Leotar iz Trebinja.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , , ,