Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Wwin vas nagrađuje Happy hours bonusom: Ljudi moji, je li je to moguće?

Preuzmite sliku

Najveća regionalna online kladionica Wwin nastavila je sa nevjerovatnim novogodišnjim iznenađenjima za svoje igrače, a danas vrijeme za Happy hours bonus!

Nakon jučerašnjeg novogodišnjeg bonusa u Wwin kladionici igrači će i danas biti itekako nagrađeni. Ovaj put Wwin je odlučio da svoje igrače nagradi Happy hours bonusom koji će trajati danas do 10 do 22 časa.

Svi igrači u ovom terminu ostvaruju pravo na bonus od 25 posto na uplate u poslovnicama Wwin-a. Vrijeme je da ustanete i požurite obzirom da se ovakva prilika sigurno ne pruža svaki dan.

Wwin je jedina koja može da se pohvali da svoje kvote ima i na čuvenom Betbrainu, a OVDJE možete da poredite koeficijente u odnosu na ostale svjetske i priznate kladionice. Wwin već neko vrijeme raznim bonusima dodatno nagrađuje svoje vjerne igrače i pokazuje da je najvažnije obostrano zadovoljstvo i da je ‘kupac na prvom mjestu’.

Wwin je dostupan za svakog igrača iz svijeta opcijama uplate: VISA, Master, Maestro kartice, Skrill, Moneybookers, Neteller, PaySafe Card, Ecash, Abon, XBon.

  • A izuzev ove fantastične novine u poslovnicama, WWin je spremio novitete i na svojoj online platformi. To u novi slotovi koje bez downloada možete igrati direktno sa svom telefonu ili računaru.

    Najpopularnije slot igre sada u HTML5 igrajte na svom mobilnom telefonu iz udobnosti svog doma ili prošetajte do najbliže poslovnice WWin u svom gradu i preuzmite svoj bonus. (Marketing | Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,